Chantal coaching & counselling

Al één stapje dichterbij...

Wie ben ik?

Mijn naam is Chantal Pelt, een nuchtere en zeer '' aardse '' dame met discipline en een goed gevoel voor humor. Ik hou mijn werk ook graag op die manier zowel voor mezelf maar ook zeer zeker voor de cliënt. Ik begrijp u als cliënt goed en begrijp dat iets '' simpels '' soms veel zwaarder kan voelen dan normaal. Zo help ik met trauma's die bv door ongelukken zijn ontstaan en uw leven nu beïnvloeden en help ik bij trauma's uit uw verleden die nu uw gedrag en gemoedsrust beïnvloeden. Het stukje acceptatie en bewustwording zijn hierin het belangrijkst dus een consult is vaak confronterend, maar wel noodzakelijk en efficiënt.  


Kortom; situaties waar u geen invloed op lijkt te hebben, waar u zich onmachtig in voelt en het idee heeft dat er geen licht aan het eind van de tunnel is. Dit zijn veel voorkomende gevallen waar iedereen door heen gaat op zijn of haar manier maar wat we toch echt allemaal met elkaar gemeen hebben hoe eenzaam we ons dan ook voelen! Na de honderden cliënten die ik al geholpen heb en er weer bovenop heb zien komen durf ik wel met zekerheid te zeggen dat iedereen er weer bovenop komt, ongeacht je karakter, zwak of sterk, onzeker of zeker, overgevoelig of niet... voor iedereen komt er een punt dat de zwakte die je leek te hebben je kracht gaat worden!      Let wel; Ik ben geen arts, lichamelijke klachten komen veelal door stress  maar ik kan alleen geestelijke hulp bieden, raadpleeg dus ook altijd uw arts.